U bevindt zich hier: Home // Omgeving

Omgeving

Omgeving en Tips

Op de Mergelhoeve Hier vindt u een overzicht van wat er zoal te zien is rondom onze boerderij. Onze schapenstallen, weilanden, ganzeweide en een weide met paard en geiten. In onze "achtertuin" ligt ons zwembad, speelweide met trampoline, speeltoestellen en barbeque.

Rondom Hulsberg In de omgeving van Arensgenhout en Hulsberg (gemeente Nuth) is er veel te zien. Het landelijke karakter is bepalend voor deze streek.

Valkenburg Valkenburg aan de Geul. Gezellig, leerzaam, gevarieerd verbazingwekkend, nostalgisch, warm en prachtig.

Evenementen Zuid-Limburg (Zuid-) Limburg heeft een rijke geschiedenis op het gebied van folklore. De diepgewortelde religi...

Limburgs Heuvelland Impressies van het Limburgs Heuvelland. Een presentatie van een aantal heerlijke vergezichten in Zuid Limburg, met oude kasteeltjes, boerderijen, holle wegen, dorpjes en velden.

Wandelen Of je nu komt voor een heuvelland 4-daagse in het geuldal, de mergelland route of gewoon, zo maar, voor de ontspanning; Zuid-Limburg is de gevarieerdste wandelprovincie van Nederland. Met prachtige uitzichten door een rijke verscheidenheid aan landschappen, natuur en bezienswaardigheden, is er altijd en overal wat te zien tijdens een wandeling.

Fietsen-Mountainbiken Dé fietsprovincie van Nederland. Limburg organiseert al decenia lang wielerwedstrijden, fietstochten en mountainbike-parcouren.

Scooteren-Motorrijden U kunt een huisje bij ons huren met het oog in de omgeving te gaan scooter rijden, motor rijden, ...

Attracties Attracties in Zuid-Limburg, zoals snowboarden of skieŽn, pretparken, grotten, musea en schuttersfeesten. Limburg heeft een rijke geschiedenis op het gebied van recreatie en folklore.

Plaatsen Zuid-Limburg Afstand vanaf onze boerderij (met de auto)
Maastricht 14,5 km
Valkenburg 3 km
Heerlen 12,5 km
Geleen 15,5 km
Hoensbroek 8 km
Sittard 20 km
Roermond 47,5 km
Spaubeek 6,8 km
Schimmert 3,3
Stein 18 km
Gulpen 12,5 km
Slenaken 17 km
Margraten 9,5 km
Eijs 14 km
Brunssum 14 km
Vaals 25 km
Vijlen 22 km
Landgraaf 16 km
Thorn 45 km
Ittervoort 45,7 km
Herzogenrath 22 km