U bevindt zich hier: Home // Omgeving // Limburgs Heuvelland

Limburgs Heuvelland

Powerpoint-Impressie


Zuid Limburg is, zoals u natuurlijk wel weet, een stukje buitenland in Nederland. Met zijn heuvelachtige landschap en de goed bewaard gebleven bouwwerken, is dit stukje Nederland een vakantieplek, waar je niet om heen kunt.
Wanneer u vanuit uw vakantiewoning in Arensgenhout door het heuvelland, naar Nuth, Valkenburg of Epen rijdt, begrijpt u dat veel mensen, Zuid Limburg als mooiste provincie van Nederland betitelen. Het is over het algemeen overal erg rustig en stil en de bevolking is ontspannen en gezellig. De Limburger is trots op zijn of haar omgeving en houdt, over het algemeen vast, aan de idealen die het behoud van het Limburgs Landschap stimuleren.

Ondanks het feit dat Limburg hier en daar een toeristische attractie lijkt te zijn, vallen de vele vakantiebungalows, vakantiehuisjes, vakantieappartementen en vakantiehoeves nauwelijks op.

Naast dure recreatieparken, zoals in Simpelveld en Valkenburg, is er een klein aantal vakantieboerderijen (zoals De Mergelhoeve), die u goedkoop (vaak met lastminutes of een andere aanbieding) een boerderijvakantie geven. U heeft bij ons zelfs een kleine "kinderboerderij" met zwembad voor alle vier de mergelhuisjes. In tegenstelling tot bij veel vakantieparken, mogen honden ook mee op vakantie.


Dus boek uw mergelhuisje bij onze Mergelhoeve voor een goedkope vakantie met alles erop en erbij!

Boek hier een van onze Vakantiehuisjes

Huisje 1 max. 6 personen Indeling: L-vormige woonkamer met zithoek, tv, aangepaste en ingerichte keuken, aangepaste badkamer/toilet, rolstoellift naar 1e verdieping, 3 slaapkamers,waarvan 2 kamers met 2 bedden en een kamer met 1 bed.

Huisje 3 max. 5 persoons vakantiewoning; Kleine, knusse woonkamer, tv, ingerichte keuken, badkamer/toilet, 3 slaapkamers op de eerste verdieping.

Huisje 2 max. 6 persoons vakantiewoning; Grote woonkamer, open haard, tv, ingerichte keuken, aangepaste badkamer/toilet, rolstoellift naar 1e verdieping.

Huisje 4 max. 6 personen Indeling: ruime woonkamer met open ingerichte keuken en openslaande deuren naar achterterrein, toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met 2 bedden elk en de badkamer met tweede toilet.