U bevindt zich hier: Home

Voorwaarden en rechten

Eigendom en Verantwoordelijkheid van deze website.


__________________________________________________________________________________

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Vakantieboerderij de Mergelhoeve Zuid Limburg.

Prijzen en tarieven

Onze prijzen vindt u terwijl u onder "ZOEK & BOEK" uw gewenste vakantieperiode invoert.

In de eindprijs zitten de volgende kosten inbegrepen: Toeristenbelasting en Eindschoonmaakkosten.

Bijkomende kosten, zoals kosten van handdoeken, bedlinnen en huisdieren, worden als meerprijs berekend.

Betaling

Wij verzoeken u vriendelijk de huursom ineens te voldoen als de periode tussen boeking en aankomst korter is dan 6 weken.

Na reservering ontvangt u van ons z.s.m. een bevestiging, waarin wij u vragen een aanbetaling te doen voor een deel van de totale huursom; na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief.

Het restant van de huursom dient u te voldoen uiterlijk 14 dagen voor uw aankomst. Als er na een herinnerin, een vervaldatum zonder betaling verloopt, dan behouden wij ons het recht voor de reservering te annuleren.

Verplichtingen van de huurder.

De huurder dient zich te gedragen als een goed huurder. De huurder is wettelijk aansprakelijk voor de door hem of zijn medehuurders aan het vakantiehuis of de daarin aanwezige zaken toegebrachte schade. Een schadegeval dient door de huurder direct aan de beheerder te worden gemeld. Reparatie- of vervangingskosten dienen door de huurder te worden vergoed.

Bij vertrek dient de huurder het vakantiehuis in een goede staat en bezemschoon achter te laten. De in het huis aanwezige zaken dienen op de oorspronkelijke plaats (zoals bij aankomst) te worden teruggezet. Serviesgoed dient te zijn afgewassen en opgeborgen op de daartoe bestemde plaats. De beheerder is gerechtigd een eindcontrole te doen op het tijdstip van vertrek. Als de beheerder constateert, dat (meerdere) zaken niet op hun oorspronkelijke plaats zijn teruggezet of indien het vakantiehuis niet bezemschoon is, is de beheerder gerechtigd om extra (reinigings)kosten aan de huurder in rekening te brengen.

De huurder dient linnengoed op de bedden te gebruiken en is niet gerechtigd de bedden zonder lakens te gebruiken.

Meldt u ons alstublieft eventuele schade; u bent er waarschijnlijk voor verzekerd! (WA verzekering) Snelle en eerlijke melding voorkomt, dat de vakantie voor u en voor ons een ongewenste nasleep krijgt.

__________________________________________________________________________________

Verantwoordelijkheid

De op de server aangeboden gegevens zijn zorgvuldig gekozen en getest. Ondanks dat, kan er geen verantwoordelijkheid over de correctheid, de volledigheid of laatste actualiteit van de gegevens en de ter beschikking gestelde informatie genomen worden.

Auteursrecht:
De namen mergelhoeve.nl zijn mergelhoeve.com en ferienhofvalkenburg.de zijn eigendom van de hierboven vermelde persoon. Teksten en foto's van deze website zijn wereldwijd copyrechtelijk beschermd.
Een aantal foto's (in de samengestelde hoofbanners) op deze website, is gemaakt door Hans Dekker en op deze website, onder de voorwaarden gepubliceerd, zoals genoemd op de rechthebbende website http://www.ecnc.org/ .

Het zonder toestemming gebruiken, vermenigvuldigen of doorgeven van (delen) van de inhoud of de gehele website aan derden is strafrechtelijk en civielrechtelijk vervolgbaar. De rechten hiervan, zijn het © Copyrecht van de eigenaar van deze website onderhevig en mogen dus niet zonder toestemming door anderen worden gebruikt!

__________________________________________________________________________________

Inhoud gelinkte sites

Hierbij distantiëren wij ons van de inhoud van alle gelinkte websites op onze Homepage. Voor de inhoud van deze gelinkte websites kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen en zijn wij niet aansprakelijk voor welke gevolgen dan ook, die deze bedoelde websites kunnen hebben. Ook kunnen er verwijzingen naar onze websites bestaan, bedoeld

(met onze toestemming) en onbedoeld (zonder onze toestemming), waarbij wij geen invloed hebben op de inhoud en bedoelingen van deze websites. Dientengevolge zijn wij ook daarvoor niet verantwoordelijk en aansprakelijk.